× ТHE STORY ×

Петдесет години.
Две поколения и точно петдесет години бяха минали от Ледената война. Война, която бе убила милиони. Война, която затри цели фамилии. Уестерос се беше разцепили на шест кралства, като бяха останали единствено шест от големите домове - Таргариен, Ланистър, Старк, Тъли, Грейджой и Мартел. Тирел, Баратион, Арин, както и по-малките фамилии, бяха заличени от лицето на земята. Или поне всички бяха убедени в това. Дори след толкова време, повечето кралства все още не бяха успели да възстановят загубите от войната. Бяха загубили твърде много хора, трябваше да върнат твърде много дългове, а напрежението между тях растеше с всеки изминал ден.

* * *
× WELCOME ×
Вход

Забравих си паролата!

× LATEST ×
Latest topics
» Отсъствия
Yesterday at 9:58 pm by Alexandra Doxas

» You can't fight fire with fire.
Yesterday at 2:41 pm by nymeria.

» Връщане на герой
Вто Яну 15, 2019 8:17 pm by ansya stark;

» Zandar Stark | Chief strategist and commander of the army of Winterfell| fc: Luke Evans | TAKEN.
Пон Яну 14, 2019 10:36 pm by ansya stark;

» Запазване на лик.
Пон Яну 14, 2019 3:16 pm by Narcissa.

» Pick your poison.
Пон Яну 14, 2019 2:06 pm by Elia Sand.

» Doros Qo | King of Summer Islands | fc: Jonathan Rhys Meyers | FREE.
Нед Яну 13, 2019 12:48 pm by ansya stark;

» veneno de serpiente.
Чет Яну 10, 2019 11:52 pm by the serpent.

» when the snow falls and the wind blows the lone wolf dies but the pack survives.
Чет Яну 10, 2019 8:56 pm by ansya stark;

» Some legends are told. Some turn to dust or to gold.
Чет Яну 10, 2019 4:08 pm by reyna targaryen.

» Съобщения.
Чет Яну 10, 2019 1:02 pm by ansya stark;

» ❄❄❄ ❅ ❄❄❄
Чет Яну 10, 2019 3:37 am by Ivyra Stark

× WHO'S ONLINE? ×
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 47, на Вто Дек 04, 2018 9:29 pm

-Day of the light-

Go down

-Day of the light-

Писане by excel. on Съб Мар 24, 2018 9:47 pm

THE FIRST MASS RP
Day of the light

▬ Начало на масовото: 01 Април.


50 Годишния Юбилей от Ледената война се задаваше, напомняйки на всички оцелели с какво се бяха преборили и какъв ужас бяха преживели предците им. Паметен ден като този трябваше да се отбележи с огромно празненство и всички бяха съгласни, че то трябваше да е нещо невиждано досега. За първи път се беше сключил договор за временно примирие и там стояха подписите на кралете и кралиците от целия свят. За първи път на една маса щяха да празнуват врагове и съюзници, близки и далечни. Задължително щяха да присъстват кралските семейства на шестте кралства във Вестерос и тези от Есос. На огромното пиршество бяха поканени и много други знатни родове и непрекъснато се събираха доброволци от простолюдието, които да помогнат с приготовленията. И въпреки че домакинът на огромното събитие бе град Волантис, всички кралства подготвяха по нещо уникално, с което да се представят на останалите. Таргариен, разбира се, планираха да се изфукат с драконите си, но тъй като всички останали подписаха петиция те да си останат в Драконов камък, май животинските гости останаха без покана. На никой, и особено враговете им, не им се рискуваше да отидат в Есос и да се превърнат в барбекю за зверовете. И така след дълги и изтощителни спорове по повод гостите, дегустаторите на храна (които да предотвратят евентуален опит на Мартел да изтровят всички на масата) и времетраенето на събитието, столиците започнаха трескави подготовки за големия юбилей.
---На първия ден под домакинството на кралица Енирис, цял Волантис щеше да организира подобаващо посрещане на всички кралски семейства от Вестерос. За всяко беше предвидено по едно отделно крило, за да не им се налага да се срещат помежду си преди галавечерята.
---Турнирът бе първата част от юбилея и щеше да трае три дни. Всеки благородник можеше да изпита способностите си като участва в най-мащабния досега боен турнир. Позволени бяха всякакви оръжия и бойни стилове. Нямаше ограничение и откъм пола на участниците, както никога преди.
---Галавечерята щеше да се проведе след края на турнира и обявяването на победителя. На няколко огромни 10 метрови маси предстои да се съберат всички кралски особи и други видни благородници, сдобили се с покана за юбилея. Това си беше както огромна чест, така и истинско предизвикателство за онези, които се мразеха взаимно. Всички трябваше някак да изтърпят присъствието си и поне за един ден да оставят на заден план враждата помежду си. Като неутрална и донякъде загрижена за световния мир, кралица Енирис щеше да стои  наред с управляващите Старк, Ланистър, Мартел, Грейджой, Таргариен и Тъли.  До тях щяха да насядат и останалите най-важни членове на шестте кралства и затова беше належащ въпрос как да се стопи временно напрежението помежду им. Така се взе решение по време на галавечерята да има специална програма, която да разсейва гостите и да носи настроението на истински празник. Акробати, екзотични танцьорки, фокусници и какво ли още не фигурираше във въпросната програма за вечерта.
---Балът с маски се очертаваше завършекът на грандиозното събитие и щеше да започне непосредствено след галавечерята. Девойките можеха да се насладят на най-големия дансинг и красива музика, за да танцуват до припадък със снажни момци от всички краища на света.

А, какво ли щяха да правят онези, които не бяха получили покана за този паметен ден? Малцината оцелели от малките затрити домове единствени виждаха в този юбилей една невероятна възможност да си отмъстят, или най-малкото да напомнят за себе си и своето съществуване. Това за тях бе денят, в който ще кажат на света "Не, грешите! Ние сме тук и ще си върнем изгубеното!". Малките фамилии планираха от неканени гости, да се превърнат в главните герои на вечерта. На чело на заговора стояха близнаците Фрей, които имаха пълната подкрепа на Братството - а то само по себе си бе малка армия от смъртоносно обучени хора. Разбира се, всеки враг на големите фамилии бе добре дошъл за техен съюзник и чрез тайна коренспонденция се бяха открили такива дори в Есос. Сцената на тяхното завръщане бе почти готова. Планираха да ударят по време на бала, когато всички бяха с натежали от ядене кореми и нетрезви от виното умове, захласнати по музиката и танците.
Никой дори не подозираше как ще завърши най-големият празник в историята на Вестерос и Есос.


●●●●●●●●●●

'The weapon of love' « And, it is through loving others that we find a way to express our own humanity. Love places the needs of others before the needs of self; however, love can also be destructive. Love can be a tool for improving the human condition or a weapon to destroy it. When love is used as a weapon it's more deadly than any force of nature; And after She's gone, there's nothing left but emptiness.»
avatar
excel.

Брой мнения : 273
Join date : 16.03.2018

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите