× ТHE STORY ×

Петдесет години.
Две поколения и точно петдесет години бяха минали от Ледената война. Война, която бе убила милиони. Война, която затри цели фамилии. Уестерос се беше разцепили на шест кралства, като бяха останали единствено шест от големите домове - Таргариен, Ланистър, Старк, Тъли, Грейджой и Мартел. Тирел, Баратион, Арин, както и по-малките фамилии, бяха заличени от лицето на земята. Или поне всички бяха убедени в това. Дори след толкова време, повечето кралства все още не бяха успели да възстановят загубите от войната. Бяха загубили твърде много хора, трябваше да върнат твърде много дългове, а напрежението между тях растеше с всеки изминал ден.

* * *
× WELCOME ×
Вход

Забравих си паролата!

× LATEST ×
Latest topics
» Отсъствия
Yesterday at 9:58 pm by Alexandra Doxas

» You can't fight fire with fire.
Yesterday at 2:41 pm by nymeria.

» Връщане на герой
Вто Яну 15, 2019 8:17 pm by ansya stark;

» Zandar Stark | Chief strategist and commander of the army of Winterfell| fc: Luke Evans | TAKEN.
Пон Яну 14, 2019 10:36 pm by ansya stark;

» Запазване на лик.
Пон Яну 14, 2019 3:16 pm by Narcissa.

» Pick your poison.
Пон Яну 14, 2019 2:06 pm by Elia Sand.

» Doros Qo | King of Summer Islands | fc: Jonathan Rhys Meyers | FREE.
Нед Яну 13, 2019 12:48 pm by ansya stark;

» veneno de serpiente.
Чет Яну 10, 2019 11:52 pm by the serpent.

» when the snow falls and the wind blows the lone wolf dies but the pack survives.
Чет Яну 10, 2019 8:56 pm by ansya stark;

» Some legends are told. Some turn to dust or to gold.
Чет Яну 10, 2019 4:08 pm by reyna targaryen.

» Съобщения.
Чет Яну 10, 2019 1:02 pm by ansya stark;

» ❄❄❄ ❅ ❄❄❄
Чет Яну 10, 2019 3:37 am by Ivyra Stark

× WHO'S ONLINE? ×
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 1 Регистриран, 0 Скрити и 2 Гости

Ivyra Stark

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 47, на Вто Дек 04, 2018 9:29 pm

Through the fire and flames. [Alyrys Targaryen]

Go down

Through the fire and flames. [Alyrys Targaryen]

Писане by alyrys targaryen. on Пет Мар 30, 2018 1:26 am


Alyrys Targaryen
22 years old; lady in Dragonstone; gabriella wildeRelatives:
Jaeherys Targaryen – father
Rhaegar III, Nymeria and Baelon Targaryen – cousins
Aemon Targaryen – nephew


В погледа й го нямаше типичният за Таргариен огън, с който беше слязла на брега на Есос. Нямаше я онази сила и величественост в походката й, с която можеше да събере погледите и да предизвика страхопочитание. Останалото от Таргариен, което да напомня на пречупения дракон в Алирис, бяха русите й коси и светлите очи, измръзнали в собствения си лед. Осанката й, някога наперена и на една истинска дама, сега беше някак повехнала в отчаяно приведената й глава. Блясъкът на златото около шията й не можеше да скрие червеникавите следи от нечии пръсти, стискали до снощи нежното вратле на младата лейди. Дългите ръкави на ролята й от изящна коприна, не криеха синините по кадифената мекота на китката й, нито спуснатият й водопад от руси кичури и приведена глава прикриваха пресният белег от драскотина, простиращ се по бузата й. Съпругът й, противно на очакванията й, не беше онзи галантен лорд, за когото бе сгодена до преди година. Бе чудовище, по-лошо отколкото драконите бяха за враговете на семейството й. Бореше се, огънят в нея беше силен, твърде силен, за да му позволи своеволията, които сега без проблем си позволяваше да упражнява над нея. С времето пожарът й просто бе потушен, протестите спряха и младата й драконова кръв замръзна във вените й. Спря да кипи, да се бунтува, за момент прие участта си. Дълго обвиняваше родителите си за избора им, преди да се пробуди отново дракончето, спящо дълбоко в същността на Алирис.
Поредната вечер, която обаче не изглеждаше като всяка дуга. Русокосата Таргариен лежеше покорно на леглото, бялата нежност на прозиращата материя се плъзваше по тялото й, оставяйки малко на въображението. Огънчетата от запалените наоколо свещи спускаха златната всетлина от мекия си пламък по извивките й, единствено засилвайки еротиката от гледката.
Гарванът й вероятно беше пристигнал преди дни, според изчисленията на Алирис. Може би часове я деляха от предстоящото пътуване. Часове и силата на една кама. На ръка разстояние беше обектът на острия й връх. Бе нахлул в стаята както винаги. Рязко блъскайки вратата, отърваващ се от дрехите си. Зървайки странната за него обстановка, не му трябваше много, за да се спусне към леглото й да обвие пръсти по все още червенеещите се следи по шията й, оставяни преди. А на Алирис й трябваше само миг, за да засили ръката си към съпруга си. Викът му бе заглушен от драконовия рев, задаващ се все по-близо с всяка секунда.
Последният дракон влетя като вихър, готов да помете всичко. Изглеждаше така величествен в своята свирепост, мечът му проблясваше на мъждукащата от свещите светлина. Срещна единствено нежният поглед на младата Таргариен и давещите звуци на гърещото се на пода тяло.
Минути по-късно вятърът развяваше косите й, а някъде зад гърба й оставаше онзи дом, пропит с насилие, където бе предала себе си и драконовата кръв. Не се обърна, остави това зад себе си с лекота, за да се прибере у дома.

Alyrys TargaryenПоследната промяна е направена от alyrys targaryen. на Пет Мар 30, 2018 7:47 am; мнението е било променяно общо 1 път
avatar
alyrys targaryen.
Targaryen
Targaryen

Брой мнения : 168
Join date : 30.03.2018

Върнете се в началото Go down

Re: Through the fire and flames. [Alyrys Targaryen]

Писане by rhaegar. on Пет Мар 30, 2018 1:33 am

Добре дошла!

●●●●●●●●●●

immortals
'Cause we could be immortals, immortals
Just not for long so live with me forever now,
avatar
rhaegar.
Targaryen
Targaryen

Брой мнения : 851
Join date : 16.03.2018

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите