× ТHE STORY ×

Петдесет години.
Две поколения и точно петдесет години бяха минали от Ледената война. Война, която бе убила милиони. Война, която затри цели фамилии. Уестерос се беше разцепили на шест кралства, като бяха останали единствено шест от големите домове - Таргариен, Ланистър, Старк, Тъли, Грейджой и Мартел. Тирел, Баратион, Арин, както и по-малките фамилии, бяха заличени от лицето на земята. Или поне всички бяха убедени в това. Дори след толкова време, повечето кралства все още не бяха успели да възстановят загубите от войната. Бяха загубили твърде много хора, трябваше да върнат твърде много дългове, а напрежението между тях растеше с всеки изминал ден.

* * *
× WELCOME ×
Вход

Забравих си паролата!

× LATEST ×
× WHO'S ONLINE? ×
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 13 потребители: 4 Регистрирани, 2 Скрити и 7 Гости :: 1 Bot

Dyron Lannister, Narcissa., nilaria irrios;, Rhaena Targaryen.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 33, на Пет Мар 23, 2018 9:41 pm

The sea is breathtaking, but not very forgiving. A lot like myself.

Go down

The sea is breathtaking, but not very forgiving. A lot like myself.

Писане by Aianna Qo. on Вто Юли 17, 2018 8:01 pm

Aianna Qo
22 | essos | barbara palvin
Аяна беше отговорно и умно момиче още от дете.
Беше научена да се гордее с произхода и името си. Още щом се научи да чете, първото, което потърси, бе историята на Летните Острови. Бе чувала разкази за величието им, но не ги смяташе за достатъчни, искаше да разбере всичко. Четеше с интерес за великата принцеса Чатана и наследниците й. Вдъхновяваше се от тях и мислеше колко горди би могла да ги направи един ден. Само, ако можеха да я видят.
С годините започна да учи чужди езици. Интересуваше се от далечни страни, от билки, лекове, от стратегиите, които може да използва в битка. Въпреки, че тя не беше боец. Това беше едно от малкото качества, които не бе наследила от предците си. Но въпреки всичко Аяна бе принцеса на Летните острови и като такава трябваше да се грижи по всякакъв възможен начин за своя народ. А книгите и умът й бяха нейноте оръжия.
Виждайки потенциала на принцесата, родителите й започнаха да я изпращат като представител на Островите, след като навърши петнадесет години. Горещата й, буйна кръв, караше Аяна да се вълнува повече, отколкото подобава на една принцеса за новите си задължения. Беше нетърпелива да пътува и да опознава света около себе си, но и се стараеше това да не попречи на отговорностите й.
Опознавайки заобикалящия я свят, тя опознаваше и себе си по-добре, както и мястото си в него. Осъзнаваше красотата си и екзотичната природа, която притежава, но знаеше, че не може да разчита само на това, затова се научи да бъде прекрасен събеседник. Омайваше с думи и провокираше само с поглед.
Няколко години по-късно, когато вече беше навършила двадесет и една, майка й бше убита от отровата на скорпион. Народът скърбеше от загубата на кралицата, а кралят се разболя тежко няколко седмици след това. Той бе неспособен да управлява, както преди, а пътуванията на Аяна бяха прекратени. Тя остана до баща си, търсейки лек за него и помагайки в управлението. Тя нямаше да си позволи да го загуби, нито всичко, което бяха изградили, да бъде разрушено.
Година по-късно принцесата напусна за отново, за пръв път от смъртта на майка си, Летните острови, за да почете Юбилея от края на Ледената война.
I can't fight you anymore
It's you I'm fighting for

c∆f
avatar
Aianna Qo.
Essos
Essos

Брой мнения : 309
Join date : 17.07.2018

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите