× ТHE STORY ×

Петдесет години.
Две поколения и точно петдесет години бяха минали от Ледената война. Война, която бе убила милиони. Война, която затри цели фамилии. Уестерос се беше разцепили на шест кралства, като бяха останали единствено шест от големите домове - Таргариен, Ланистър, Старк, Тъли, Грейджой и Мартел. Тирел, Баратион, Арин, както и по-малките фамилии, бяха заличени от лицето на земята. Или поне всички бяха убедени в това. Дори след толкова време, повечето кралства все още не бяха успели да възстановят загубите от войната. Бяха загубили твърде много хора, трябваше да върнат твърде много дългове, а напрежението между тях растеше с всеки изминал ден.

* * *
× WELCOME ×
Вход

Забравих си паролата!

× LATEST ×
Latest topics
» Отсъствия
Yesterday at 9:58 pm by Alexandra Doxas

» You can't fight fire with fire.
Yesterday at 2:41 pm by nymeria.

» Връщане на герой
Вто Яну 15, 2019 8:17 pm by ansya stark;

» Zandar Stark | Chief strategist and commander of the army of Winterfell| fc: Luke Evans | TAKEN.
Пон Яну 14, 2019 10:36 pm by ansya stark;

» Запазване на лик.
Пон Яну 14, 2019 3:16 pm by Narcissa.

» Pick your poison.
Пон Яну 14, 2019 2:06 pm by Elia Sand.

» Doros Qo | King of Summer Islands | fc: Jonathan Rhys Meyers | FREE.
Нед Яну 13, 2019 12:48 pm by ansya stark;

» veneno de serpiente.
Чет Яну 10, 2019 11:52 pm by the serpent.

» when the snow falls and the wind blows the lone wolf dies but the pack survives.
Чет Яну 10, 2019 8:56 pm by ansya stark;

» Some legends are told. Some turn to dust or to gold.
Чет Яну 10, 2019 4:08 pm by reyna targaryen.

» Съобщения.
Чет Яну 10, 2019 1:02 pm by ansya stark;

» ❄❄❄ ❅ ❄❄❄
Чет Яну 10, 2019 3:37 am by Ivyra Stark

× WHO'S ONLINE? ×
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 1 Регистриран, 0 Скрити и 2 Гости

Ivyra Stark

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 47, на Вто Дек 04, 2018 9:29 pm

Violet Tully| Queen of the Riverrun| fc: Marie Avgeropoulos|TAKEN

Go down

Violet Tully| Queen of the Riverrun| fc: Marie Avgeropoulos|TAKEN

Писане by excel. on Вто Мар 20, 2018 10:03 pm

Violet Tully
26 YEARS OLD / fc: Marie Avgeropoulos / - non flexible fc -
Queen of the Riverrun
Историята на Вайълет Тъли тепърва предстои да бъде написана, но каква е била историята на Вайълет Старк? Тя е доста въздействаща и е обиколила много кралства под различни форми, но един прякор - "Похитената лейди". Трябва да подчертаем колко самата Вал мрази този прякор, но е факт, че се прочува с него неслучайно. Първоначално всички в Уинтърфел я наричат "Сразяващата лейди". След ужасната съмнителна смърт на баща й, която тя преживява в крехката възраст от 6 годинки, тя изгражда ледена стена около себе си, в която допуска малцина и се превръща в същински малък диктатор. Не е успяло да се разчуе извън стените на замъка, но именно Вайълет е потушила братската вражда между Зандар и Роналд, като ги е накарала да стигнат до някакъв компромисен вариант за мирно съжителство и укрепване на кралството. Самото й мощно присъствие, леден поглед и режещи аргументи успяват да възмутят не само братята й. Тя бързо заема поста на дясна ръка на краля и като една наистина безкомпромисна лейди изгонва шепа благородници, опитали тайно да крадат от кралската хазна.
Горда и прозорлива, нейната чаровност и остър ум привличат погледа на фамилията Мартел и те решават да я поискат за жена на един от принцовете си. Братята й я убеждават да приеме, след което уреждат пътуването й до Дорн. По пътя към навия си дом обаче, 19 годишната Вал бива отвлечена от член на братството. Сделката с Мартел пропада по най.неочаквания начин. и те те останат никак доволни от случката. До ден днешен смятат, че Старк сами да инсценирали отвличането на Вайълет, за да може да се отметнат без последици от сделката. Не е било тайна, че братята Старк са боготворели сестра си и много са се осланяли на нейните съвети. Версията на Мартел не може да бъде доказана, но те си знаят своята и от този миг затварят вратите си за Старк  и им дават да разберат, че не са добер дошли в Дорн.
Истината е, че лейди Старк реално е била отвлечена и липсва цяла една година в неизвестност. Братята й се поболяват от тревога и пращат хиляди от хората си да я търсят, но никой не се връща със следа. Докато един ден, Вал просто не се завръща отново в Унитерфел и не среща погледите на изумените си братя. Когато я разпитват, тя казва прекалено малко за това къде е била държана и твърди упорито, че никога не е виждала лицето на похитителя си. Била видяла само очите му, които не можела да забрави никога. Очевидно след завръщането й тя е почти като друг човек. Става по-тиха и непредвидима, сякаш потънала в свой собствен свят. Почти не се меси в братските работи както преди и... прекарва огромна част о времето си в спаринг с новобранците в армията на Уинтерфел. Зандар се тревожи за нея и решава да опита отново да я омъжи. Когато навършва 22 години й урежда брак с приближена и лоялна фамилия в кралството, но историята се повтаря. Този път в деня на сватбата й, девойката бива отвлечена от някакъв мистериозен мъж с черно наметало и маска. В шока и паниката той ловко се измъква под ръка с лейди Старк и минава нова година в пълна неизвестност. Зандар меко казано побеснява и заръчва на хората си да разлепят обяви за главата на неизвестния похитител. Цялата работа обаче намирисва много на крал Роналд и той не спира да се пита защо някой от братството ще отвлича сестра му без да иска откуп за нея? Друго, което го притеснява, е факта, че сестра му определено крие нещо. съмнеинята му биват потвърдени, когато сестра им се връща при тях непокътната и след второто отвличане. Роналд я умолява да му розкире цялата истина, но Валйълет се заклева, че му казва всичко и че всичко това не е просто театър, чрез който се измъква то дълга си. Тя държи на разказа си, че е пленница,  с която обаче не се отнасят толкова зле, колкото би следвало. Зандар остава скептичен относно двете й изчезвания и не й проговаря с месеци. Въпреки странните събития, лейди Старк продължава да съветва още няколко години своя брат и да му помага с управлението на Уинетрфел. Нейното присъствие гарантира, че всички мошеници и корумпирани псевдолоялисти ще бъдат прокудени далеч от кралството.
Наскоро обаче Титос Тъли тайно преговаря с крал Роналд за ръката на лейди Старк и точно, когато той решава любезно да отклони предложението, за всеобща изненада Вал се появява и лично дава съгласието си за уговорения брак. Това меко казано стъписва Роналд, а Зандар смее да вярва, че историята отреди ще се потрети. Раздразнен от мисълта но шанс за добър съюзник да пропадне, големият Старк изпраща сестра си заедно с половината армия на Уинтерфел, за което по-късно е порицан от краля. Ала нима има друг избор? Не може да позволи онзи шарлатанин да отвлече отново сестра му и затова пуска най-умелите си войници да придружат лейди Старк до Речен пад. Тя пристига видимо недоволна в новия си дом и не удостоява с особено внимание новия си съпруг Едуард.  Никой не разбира причината, а и Тъли все още изглежда не са наясно с нейното минало и загадъчни похищения. Не беше ясно щеше ли новата лейди Тъли да се отърси от онези обаятелни очи на опасния си тайнствен похитител.


▬ РОДНИНИ...

Тhe Starks

▬ ВАЖНИ ВРЪЗКИ С...
Edward Tully -huspand;
Zandar Stark, Ronald Stark -brothers;
Joseph Stark, Aiden Stark , Arren Stark, Cayden Stark, Maxwell Stark  -nephews;
Excel Nightingale - nephew and her kidnapper
Ansya and Ivyra Stark -nieces;
[/color]

●●●●●●●●●●

'The weapon of love' « And, it is through loving others that we find a way to express our own humanity. Love places the needs of others before the needs of self; however, love can also be destructive. Love can be a tool for improving the human condition or a weapon to destroy it. When love is used as a weapon it's more deadly than any force of nature; And after She's gone, there's nothing left but emptiness.»
avatar
excel.

Брой мнения : 273
Join date : 16.03.2018

Върнете се в началото Go down

Re: Violet Tully| Queen of the Riverrun| fc: Marie Avgeropoulos|TAKEN

Писане by Violet N. on Съб Апр 07, 2018 4:35 pm

може ли да я взема?

●●●●●●●●●●


I want your love and I want your revenge

You and me could write a
bad romance

avatar
Violet N.
Tully
Tully

Брой мнения : 1360
Join date : 07.04.2018

Върнете се в началото Go down

Re: Violet Tully| Queen of the Riverrun| fc: Marie Avgeropoulos|TAKEN

Писане by rhaella. on Съб Апр 07, 2018 4:37 pm

Твоя е.

●●●●●●●●●●

pacify her
Someone told me stay away from things that aren’t yours
But was he yours, if he wanted me so bad?
avatar
rhaella.
Sister
Sister

Брой мнения : 1208
Join date : 14.03.2018

Върнете се в началото Go down

Re: Violet Tully| Queen of the Riverrun| fc: Marie Avgeropoulos|TAKEN

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите