× ТHE STORY ×

Петдесет години.
Две поколения и точно петдесет години бяха минали от Ледената война. Война, която бе убила милиони. Война, която затри цели фамилии. Уестерос се беше разцепили на шест кралства, като бяха останали единствено шест от големите домове - Таргариен, Ланистър, Старк, Тъли, Грейджой и Мартел. Тирел, Баратион, Арин, както и по-малките фамилии, бяха заличени от лицето на земята. Или поне всички бяха убедени в това. Дори след толкова време, повечето кралства все още не бяха успели да възстановят загубите от войната. Бяха загубили твърде много хора, трябваше да върнат твърде много дългове, а напрежението между тях растеше с всеки изминал ден.

* * *
× WELCOME ×
Вход

Забравих си паролата!

× LATEST ×
× WHO'S ONLINE? ×
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 13 потребители: 4 Регистрирани, 2 Скрити и 7 Гости :: 1 Bot

Dyron Lannister, Narcissa., nilaria irrios;, Rhaena Targaryen.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 33, на Пет Мар 23, 2018 9:41 pm

be the one who can change everything

Go down

be the one who can change everything

Писане by hexia l. on Сря Юли 25, 2018 8:35 am


Hexia Lincoln|25|Courts|Crystal Reed

do you remember?
Помниш ли? Помниш ли момичето, което живееше безгрижно? Помниш ли момичето, което макар и да нямаше много бе по-богато от цялото кралство? Парите за него нямаха значение тогава. Единственото, от което се интересуваше бе семейството му. Помниш ли го? Останала ли е частица от него още у теб? Не? Разбираемо. Всички се променихме във войната. Всеки един от нас изгуби частица от себе си тогава.
Сега от онова момиче няма и следа. Единственото нещо, което не се е променило е името му. Хексия. Просто Хексия. Нямаше фамилия. Не желаеше да си спомня за миналото. Не желаеше да си спомня как изгуби баща си и майка си. Не бе героично, напротив. И двамата умряха от глад. Забравени от владетелите си.
Това момиче се научи как да се изхранва. Нямаше пари да си купи лък, но за сметка на това успя да си направи от подръчни материали. Започна да ловува. Изхранваше не само себе си, но и останалите, които имаха нужда. Беше състрадателна към тези, които нямаха нищо, защото вече и тя нямаше. Към господарите си изпитваше само ненавист. Не се интересуваха от поданиците си. Всеки ден умираха хора от глад, а никой не се интересуваше.
Каквито пари успееше да припечели, споделяше. В някои дни се лишаваше. Не можеше да го сподели. Само ако имаше начин да успее да накара господарите на всички земи да погледнат хората си. Да видят как живеят бедните хора. Да се опитат да живеят ден или седмица на тяхно място.
Може би успяваха да видят някои и да им помогнат, но защо до сега не бе чувала?
- Благодарим, Хексия. Отново ни спасяваш. - момичето се усмихна на възрастната жена. Само ако можеше да стане приближена на която и да била принцеса. Ако можеше да стане една от дамите и да се опита да промени възгледа й.
Едва вечер, докато си почиваше чу шум. Храстите се размърдаха. Чуваха се гласове на мъже. Говореха за най-различни теми. Не знаеше дали ще я видят. Не знаеше дали ще й направят нещо.
Не говореше за онази вечер. Не говореше за това, което извърши няколко месеца след това. Държеше се както винаги, макар и малко резервирано. Когато видеше мъж, започваше да изпитва неописуема омраза. Малцина от тях бяха това, което показваха. Зарече се, че ще нарани всеки, който посегне на жена, против нейното желание.
ако може да промените името ми на hexia l.


the girl who fought


avatar
hexia l.
Common
Common

Брой мнения : 135
Join date : 06.05.2018

Върнете се в началото Go down

Re: be the one who can change everything

Писане by ansya stark; on Сря Юли 25, 2018 8:39 am

Добре дошла отново. Razz


You're a color that don't exist

What are you? I hear sounds you make with my lips, what are you? I'm getting so close to coming to my senses.
avatar
ansya stark;
Stark
Stark

Брой мнения : 1359
Join date : 23.03.2018

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите