× ТHE STORY ×

Петдесет години.
Две поколения и точно петдесет години бяха минали от Ледената война. Война, която бе убила милиони. Война, която затри цели фамилии. Уестерос се беше разцепили на шест кралства, като бяха останали единствено шест от големите домове - Таргариен, Ланистър, Старк, Тъли, Грейджой и Мартел. Тирел, Баратион, Арин, както и по-малките фамилии, бяха заличени от лицето на земята. Или поне всички бяха убедени в това. Дори след толкова време, повечето кралства все още не бяха успели да възстановят загубите от войната. Бяха загубили твърде много хора, трябваше да върнат твърде много дългове, а напрежението между тях растеше с всеки изминал ден.

* * *
× WELCOME ×
Вход

Забравих си паролата!

× LATEST ×
Latest topics
» Отсъствия
Съб Сеп 08, 2018 9:44 am by Arianne Martell.

» Leah Tully| Lady of the Riverrun| fc: Sophie Turner | FREE
Съб Сеп 01, 2018 2:59 pm by ansya stark;

»  Love is all we have- the only way to help each other.
Съб Сеп 01, 2018 12:39 pm by Narcissa.

» Pick your poison.
Съб Сеп 01, 2018 10:59 am by Elia Sand.

» Just Jayce
Пет Авг 31, 2018 10:49 pm by Narcissa.

» Cayden Stark | Prince of Winterfell | fc: Nicholas Hoult | TAKEN
Вто Авг 28, 2018 8:32 pm by Cayden Stark

» You can't fight fire with fire.
Пон Авг 27, 2018 10:27 pm by nymeria.

» Aiden Stark|Bastard Prince of Winterfell|fc: Dylan O'Brien| FREE
Пон Авг 27, 2018 10:58 am by reyna targaryen.

» A.D.
Чет Авг 23, 2018 3:09 pm by -A._D.

» Запазване на лик.
Чет Авг 23, 2018 12:10 am by Narcissa.

» Please see me, reaching out for someone I can’t see.
Сря Авг 22, 2018 11:12 am by Bellenora.

» Съобщения.
Вто Авг 21, 2018 11:46 pm by Narcissa.

× WHO'S ONLINE? ×
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 1 Регистриран, 0 Скрити и 1 Гост

Alec

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 33, на Пет Мар 23, 2018 9:41 pm

Arren Stark | Prince of Winterfell | fc: Richard Madden | TAKEN

Go down

Arren Stark | Prince of Winterfell | fc: Richard Madden | TAKEN

Писане by excel. on Сря Мар 21, 2018 12:11 pm

Arren Stark
18 YEARS OLD / fc. Richard Madden / - non flexible fc -
Prince of Winterfell
Арен е най-големият законен принц на Уинтерфел. Подобно на сестра си Ансия, която блести като диамант сред камъни, Арен бива пример за подражание както на братята си, така и на всички останали млади момци в кралството. Описван като истински снажен принц на бял кон, мълвите бързо го превръщат в желана партия за много девойки от благороднически фамилии. Принцът израства под непрестанното наблюдение и контрол на баща си, който по някаква причина е по-строг с него, отколкото с останалите си деца. Арен обаче попива повече от съветите на чичо си и майка си, кралица Нилиса.
И макар на вид да е идеалният наследник на трона, с развито чувство за справедливост, отлични бойни умения и добри маниери, вътрешно се е метнал повече на майка си, отколкото на крал Роналд. Той е малко арогантен и себичен, което обяснява защо не иска да се отдаде изцяло на никоя конкретна жена, или да се пази за „подходящата“.
В следствие на това прави глупостта да последва майчиния пример и се залюбва с една екзотична красавица от Есос, която е дъщеря на пътуващ търговец. Плъзват слухове, че девойката забременяла, но принцът отказал да поеме всякаква отговорност.  Това меко казано довело крал Роналд до криза и за да опровергае слуховете и да изчистят името на сина си, той незабавно трябвало да му намери добра партия. С Нилиса веднага започнали да си уговарят дипломатични срещи с останалите фамилии и накрая се договорили със самите Ланистър да свържат принцеса Нарциса и принц Арен.
Въпреки заплахата, тегнеща над името му на снажен принц, Арен доста се дърпал за уговорения брак, защото се случило съвсем зад гърба му. Кралят не пожелал да приеме неговия отказ и дори му отказал аудиенция, за да не го напердаши. Ето как грешката на принца довела до един от най-значителните и големи съюзи на всички времена. Между родовете Старк и Ланистър, които поне привидно решили да загърбят миналите си вражди и пролята кръв. Някои от благородниците на Уинтерфел били доста против този съюз и били разтревожени, че някой Ланистър ще прекрачи портите на замъка, но не могли да възпрат решението на крал Роналд.
Към братята и сестрите си принц Арен се отнася различно. Обича много Ансия, Кейдън и Максуел, но вечно се кара на Иви, че си играе и с копелетата. Не крие, че изпитва някаква форма на ненавист към Джоузеф и Ейдън. Според него те нямат място в Униферфел и особено Ейдън. Омразата му нараства толкова повече, колкото внимание получават двамата му полу-братя. Арен обвинява баща си, задето ги е признал за свои синове и им е позволил да носят фамилията Старк.

▬ РОДНИНИ...

The Starks

▬ ВАЖНИ ВРЪЗКИ С...
Narcissa Lannister - fiancee
Ronald  Stark - father
Nilissa Stark - mother
Ivyra and Ansya Stark - sisters
Cayden Stark, Maxwell Stark- brothers
Excel Nightingale, Joseph Stark , Aiden Stark - half brothers
Zandar Stark - uncle
Violet Tully - aunt


'The weapon of love' « And, it is through loving others that we find a way to express our own humanity. Love places the needs of others before the needs of self; however, love can also be destructive. Love can be a tool for improving the human condition or a weapon to destroy it. When love is used as a weapon it's more deadly than any force of nature; And after She's gone, there's nothing left but emptiness.»
avatar
excel.

Брой мнения : 273
Join date : 16.03.2018

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите