× ТHE STORY ×

Петдесет години.
Две поколения и точно петдесет години бяха минали от Ледената война. Война, която бе убила милиони. Война, която затри цели фамилии. Уестерос се беше разцепили на шест кралства, като бяха останали единствено шест от големите домове - Таргариен, Ланистър, Старк, Тъли, Грейджой и Мартел. Тирел, Баратион, Арин, както и по-малките фамилии, бяха заличени от лицето на земята. Или поне всички бяха убедени в това. Дори след толкова време, повечето кралства все още не бяха успели да възстановят загубите от войната. Бяха загубили твърде много хора, трябваше да върнат твърде много дългове, а напрежението между тях растеше с всеки изминал ден.

* * *
× WELCOME ×
Вход

Забравих си паролата!

× LATEST ×
Latest topics
× WHO'S ONLINE? ×
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 8 потребители: 3 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости

aerys lannister, CATANIA TILTON, Kathlynn Tully.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 33, на Пет Мар 23, 2018 9:41 pm

Narcissa Lannister| Princess of Casterly Rock| fc: Margot Robbie| TAKEN

Go down

Narcissa Lannister| Princess of Casterly Rock| fc: Margot Robbie| TAKEN

Писане by Narcissa. on Пет Мар 23, 2018 7:10 pm

Narcissa Lannister
17 YEARS OLD / fc. Margot Robbie / - non flexible fc -
Princess of Casterly Rock
Принцеса Нарциса беше много по-непокорна и твърдоглава от брат си. Той и кралица Аларина бяха единствените хора, на които не можеше да се противопостави. Именно затова сега се готвеше да замине за Север, защото той я беше убедил да го направи. Благодарение на бързия си ум и гордата си душа, тя вече беше измислила няколко плана как да се отърве от нежелания брак, но нито един от тях не получи одобрението на брат й. Затова накрая просто се примири със съдбата си и сега просто чакаше.
Напоследък се беше затворила в себе си, красивата й усмивка беше изчезнала и не търсеше компанията на почти никого, нещо, което бе разтревожило дори майка й, която сега й предоставяше повече внимание от всякога. Но самата Нарциса не разбираше, не можеше да си обясни защо се налагаше тя да замине, след като майка й и леля й бяха отказали тази съдба. Не заслужаваше ли да управлява у дома, рамо до рамо с брат си? Но те не знаеха, че тя беше решена да се върне. По един или друг начин. Отказваше да бъде просто съпругата на Арен Старк, нея я очакваше много повече. Затова не смяташе да отиде сама там, освен придворните дами, тя вече се беше погрижила да наеме Реос, беше убедила майка си, че ще има нужда от защита в тези непознати за нея земи.

▬ РОДНИНИ...

The Lannisters

▬ ВАЖНИ ВРЪЗКИ С...
Arren Stark - fiance;
Alaryna Lannister -mother;
Valiyan Lannister - aunt;
Dyron Lannister -brother;
Brenn Lannister, Mereya Lannister  - cousins;
avatar
Narcissa.
Stark
Stark

Брой мнения : 1264
Join date : 14.03.2018

http://power-is-power.forumotion.eu

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите