× ТHE STORY ×

Петдесет години.
Две поколения и точно петдесет години бяха минали от Ледената война. Война, която бе убила милиони. Война, която затри цели фамилии. Уестерос се беше разцепили на шест кралства, като бяха останали единствено шест от големите домове - Таргариен, Ланистър, Старк, Тъли, Грейджой и Мартел. Тирел, Баратион, Арин, както и по-малките фамилии, бяха заличени от лицето на земята. Или поне всички бяха убедени в това. Дори след толкова време, повечето кралства все още не бяха успели да възстановят загубите от войната. Бяха загубили твърде много хора, трябваше да върнат твърде много дългове, а напрежението между тях растеше с всеки изминал ден.

* * *
× WELCOME ×
Вход

Забравих си паролата!

× LATEST ×
Latest topics
» power
Yesterday at 9:16 pm by Sabriel

» Lavender Malister - the warrior princess
Yesterday at 6:20 pm by Violet N.

» Запазване на лик.
Yesterday at 8:52 am by Narcissa.

» i am the northern sky of terror
Пон Дек 17, 2018 4:37 pm by ansya stark;

» Съобщения.
Пон Дек 17, 2018 2:50 pm by reyna targaryen.

» Отсъствия
Пон Дек 17, 2018 7:53 am by rhaegar.

» Връщане на герой
Съб Дек 15, 2018 10:29 pm by ansya stark;

» Edward Tully|King of Riverrun|fc. Sam Heughan|FREE
Съб Дек 15, 2018 1:50 pm by Violet N.

» Rhamos Wyldefyre | first prince of Qarth | fc. Michael B Jordan | FREE
Пет Дек 14, 2018 11:53 pm by Narcissa.

» like a phoenix
Пет Дек 14, 2018 10:18 pm by ansya stark;

» Look, you could meet someone you like during the meteor strike.
Пет Дек 14, 2018 8:33 pm by ansya stark;

» Norys Elyssion | King of Braavos | fc. Tom Riley | TAKEN.
Пет Дек 14, 2018 7:02 pm by ansya stark;

× WHO'S ONLINE? ×
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 15 потребители: 10 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости :: 1 Bot

amberle., arthur;, Asterion Rayder, eliar ironborn, Kathlynn Tully., melesya elyssion., Narcissa., Nilissa S., rawdon croy., Violet N.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 47, на Вто Дек 04, 2018 9:29 pm

THE SEA IS A LIMIT FOR ME

Go down

THE SEA IS A LIMIT FOR ME

Писане by Dywora G. on Нед Дек 02, 2018 12:03 am


Dywora Grayjoe
21 years Penelope Cruz
Teros Greigoy's fatherЗа едни хора пирата е морски разбойник, за други тълкуването на тази дума е друго, пират е човек готов да опитайте късмета си. Пиратът е огън, защото пиратите често изгарят всичко след себе си, пиратът е опасност- нож с две остриета. Може да е мил и добър, може да се усмихва на всеки… но може и да те изгори жив, да те хвърли със скала на врата на дъното на морето. Един пират е нищо без своето знаме, Дивора имаше свое знаме, носеше символа на семейството си но имаше неща, които отличаваха корабите й от тези на останалите Грейджой. Няма пират, който да не пие Ром и ако такъв се появи то няма да оцелее на живот в морето, Дивора пиеше това питие с лимонов сок към него. До тук тя беше един обикновен на пръв поглед пират, нали? Добре де нищо обикновено нямаше в нея тя беше ЖЕНА а жени пирати нямаше. До преди да се появи тази жена. Всички мъже от рода й я смятаха за луда, за слаба, за провала на рода и семейството, но тя не веднъж беше показала силата на квотата си. Имаше няколко десетки кораба и всички от екипажа им бяха все верни и коректни личности, иначе нямаше да доживеят

Дивора не беше като повечето пирати,тя не се стремеше да внася страх в хората… дори напротив правеше се на мила и добра, но само се правеше. От всички възможни описания за нея само добра не пасваше на характера й. Добра беше в ловуването на риба, щурмуването на чужди кораби, добра беше в заниманията в леглото, добра беше в привличането на мъжките погледи, добра беше в подкупите, добра беше в отвличанията на хора, добра беше в лъжите, добра беше и в игрите. Но като човек тя не беше никак добра, Дивора нямаше милост нито състрадание, нямаше жал и съпричастност. Тази жена се наслаждаваше на чуждото страдание, взимаше каквото й трябва и си тръгваше. Освен всичко това тази жена се обличаше като мъж докато беше на кораба, биеше се като мъж, убиваше дори по-ожесточено от мъжете, пиеше като мъж и още много други неща можеше да прави като силния мъжки пол, НО в момента в който тя напуснеше кораба си слагаше друга маска от себе си, обличаше дългите и красиви рокли, усмихваше се и гледаше с невинен поглед. Нормално е всеки да й повярваше на тази маска все пак беше жена с рокли и никой не очакваше под тях да се крие някое и друго острие.

Тя беше вулгарна, арогантна и злобна, твърде отмъстителна и хитра, постъпваше по-долно и от лисица. Тихо мълкум правеше това, което си науми и не се впечатляваше от нищо. Дивора акостираше (спускаше котва) само на територията на съюзническа земя, рядко се появяваше на вражеска територия, все пак колкото и да й беше приятно да гледа недоволната физиономия на противниците тя не искаше да навлича проблеми на семейството и на фамилията си. Беше една от малкото деца на Терос Грейджой и не смяташе да опетнява името му. След загубата му, тя не се връщаше в дома си, не стъпваше на тази територия а прекарваше всеки ден и всяка нощ в открито море.Тази жена живееше за морето, за корабите и за пиратския живот. Имаше чувството, че никога няма да намери нещо или някой, да обича повече от водата. До този момент тя не беше срещнала специален мъж, който да спусне котва в сърцето й. Честно казано и не вярваше да срещне, дори и да откриеше то щеше да е пират като нея и  щеше да им е забранено да бъдат заедно.

Дори в момента тя е някъде навътре в морето, ако някой иска да говори с нея трябва да я открие, ако някой иска да привлече вниманието й трябва да се постарае, ако не искат това то трябва да внимават да не стъпят на криво... защото както я няма и живее в сенките така изведнъж може да се появи от нищото и да опустоши всичко по пътя си. За някой хора тя бе слънце да очите, за други буря в морето а за трети непознат бродник. Тя беше твърде непредвидиме и лесна подпалима личност. Поради тези факти за някой бе добър приятел а за други твърде лош враг. А това дали ще те мрази или ще си й безразличен не зависи от фамилията, която носиш а от теб самия. Врага на моя враг, мой пръв приятел. В плюс е да не те мрази, но това не зависеше от нея. Още повече мрази да й се дава напътствия. Тя е жена, жена пират, със свое мнение и свои правила, принципите са малко изкривени… но ги има.

●●●●●●●●●●

The sea is a limit for me
The gold is tested with fire, the woman with the gold, and the man with the woman. When a man gives his opinion, he is a man. When a woman does it - she's a bitch. I'm strong, ambitious, and I know exactly what I want. If that makes me a bitch, okay.
avatar
Dywora G.
Greyjoy
Greyjoy

Брой мнения : 7
Join date : 01.12.2018

Върнете се в началото Go down

Re: THE SEA IS A LIMIT FOR ME

Писане by ansya stark; on Нед Дек 02, 2018 12:18 am

Добре дошла!

●●●●●●●●●●you're my end and my beginning
even when i lose i'm winning
avatar
ansya stark;
Stark
Stark

Брой мнения : 1697
Join date : 23.03.2018

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите