× ТHE STORY ×

Петдесет години.
Две поколения и точно петдесет години бяха минали от Ледената война. Война, която бе убила милиони. Война, която затри цели фамилии. Уестерос се беше разцепили на шест кралства, като бяха останали единствено шест от големите домове - Таргариен, Ланистър, Старк, Тъли, Грейджой и Мартел. Тирел, Баратион, Арин, както и по-малките фамилии, бяха заличени от лицето на земята. Или поне всички бяха убедени в това. Дори след толкова време, повечето кралства все още не бяха успели да възстановят загубите от войната. Бяха загубили твърде много хора, трябваше да върнат твърде много дългове, а напрежението между тях растеше с всеки изминал ден.

* * *
× WELCOME ×
Вход

Забравих си паролата!

× LATEST ×
Latest topics
» power
Yesterday at 9:16 pm by Sabriel

» Lavender Malister - the warrior princess
Yesterday at 6:20 pm by Violet N.

» Запазване на лик.
Yesterday at 8:52 am by Narcissa.

» i am the northern sky of terror
Пон Дек 17, 2018 4:37 pm by ansya stark;

» Съобщения.
Пон Дек 17, 2018 2:50 pm by reyna targaryen.

» Отсъствия
Пон Дек 17, 2018 7:53 am by rhaegar.

» Връщане на герой
Съб Дек 15, 2018 10:29 pm by ansya stark;

» Edward Tully|King of Riverrun|fc. Sam Heughan|FREE
Съб Дек 15, 2018 1:50 pm by Violet N.

» Rhamos Wyldefyre | first prince of Qarth | fc. Michael B Jordan | FREE
Пет Дек 14, 2018 11:53 pm by Narcissa.

» like a phoenix
Пет Дек 14, 2018 10:18 pm by ansya stark;

» Look, you could meet someone you like during the meteor strike.
Пет Дек 14, 2018 8:33 pm by ansya stark;

» Norys Elyssion | King of Braavos | fc. Tom Riley | TAKEN.
Пет Дек 14, 2018 7:02 pm by ansya stark;

× WHO'S ONLINE? ×
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 15 потребители: 10 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости :: 1 Bot

amberle., arthur;, Asterion Rayder, eliar ironborn, Kathlynn Tully., melesya elyssion., Narcissa., Nilissa S., rawdon croy., Violet N.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 47, на Вто Дек 04, 2018 9:29 pm

Blade

Go down

Blade

Писане by Blade. on Пон Дек 03, 2018 10:01 pm

BLADE
25
The Brotherhood
Will Tudor

Той нямаше име. Никога не бе и имал. Кой беше той ли? Беше един никой. Никога не се беше чувствал като част от нещо, защото как можеше човек да изпитва нещо, когато всъщност беше едно нищо? Да, точно така. Този мъж беше едно нищо. Беше пълното нищожество. Дори не знаеше как беше попаднал на това място. Голяма част от детството си не помнеше. Но той дори нямаше детство, защото дори да се опиташе да се върне, нямаше нищо хубаво, което да помнеше. Грубостта беше първото, което го беше посрещнала. Грубостта беше толкова голяма част от живота му, че в един момент беше спряла дори да му прави впечатление.

Не знаеше дали беше грешка. Или не. Но знаеше, че тук щеше да бъде различно. Той живееше с лошото, живееше с противното. Дори нямаше спомени, защото сам ги беше заличил. Беше използвал твърде силна отвара, която беше убила всичко преди това. Беше убила почти и него, но успя да се спаси, успя физически да запази себе си. Но психически, съзнателно, не знаеше нищо, не искаше и да знае, не искаше и да помни. А ако случайно започнеше, отново убиваше всеки спомен. Но не с отвари. Отварата беше все още в кръвта му. Все още беше по тялото му. Той нямаше да помни, не искаше и да помни. Затова потискаше всяка частица на миналото в себе си. Понякога сънуваше кошмари, но после дори тях убиваше. Ако се усетеше, че се унасяше в спомени, се спираше, не искаше да помни. Всъщност, дори не помнеше. Просто сенките на миналото го преследваха, познати и непознати мисли го заливаха.

За да не мисли за всичко това, беше тук. Беше тук, за да убие всичко, което го тормозеше. А това можеше да стане само със занимание. Някакво. Каквото и да беше. От насилието се беше пренесъл в ново насилие, но може би дори много по - тежко, много по - грубо. Не можеше сам да знае това. Не искаше и да знае. Ръката му въпреки всичко беше тежка. Ако щеше да убива, го правеше. Ако щеше да наранява, нараняваше. Никой не можеше да спре това. Дори самият той не се спираше. Защото нямаше смисъл. Трябваше да бъде такъв, какъвто беше. Трябваше да прави това, което се изискваше. А той не правеше нищо друго освен задължение. Задължение, което не го плашеше, което не го караше да се колебае. Задължение, което той просто изпълняваше, това беше работата му, това беше той.

Името дори не знаеше откъде се беше появило, но с това го адресираха. Него дори не го интересуваше, всъщност. Името не беше нещо, което имаше значение. Хората използваха имената, за да назовават нещо. И нищо повече. Инициализация, която дори не помнеха. А и не трябваше. Помнеха се постъпки, помнеше се държание. Имената никому не бяха нужни. Дори не правеха нещата по - лесни. Имената нямаха никакъв смисъл. Затова и той не използваше такова. Беше просто мъжът. Беше просто онзи. Беше просто Блейд. Беше просто ... някой си там, без да има никакво значение кой е.

Нямаше значение, защото самият той не знаеше кой е, но беше наясно, че така беше най - добре. Не би заменил с нищо това. Нямаше по - хубаво нещо от това да не помни. Беше трудно само да потиска, но го правеше. Понякога някои спомени се връщаха и оставаха трайно в съзнанието му, но дори не си правеше труда да ги разкарва. Вече дори нямаше значение. Беше минало твърде много време, за да има значение. Каквото и да знаеше за себе си, нямаше да го каже на никого, каквото и да научеше за себе си, заради връщането на спомените си, нямаше да се сломи.

Важното беше сега. Миналото нямаше значение под никаква форма.

Важно беше да убие онзи мъж, който сега стоеше срещу него. Да откъсне главата му. Да изпълни дълга си. Нямаше нищо друго значение.

Тази глава щеше да се търкаля по земята, както всяка преди нея.
avatar
Blade.
Brother
Brother

Брой мнения : 6
Join date : 03.12.2018

Върнете се в началото Go down

Re: Blade

Писане by Violet N. on Пон Дек 03, 2018 10:12 pm

Добре дошъл!

●●●●●●●●●●


I want your love and I want your revenge

You and me could write a
bad romance

avatar
Violet N.
Tully
Tully

Брой мнения : 723
Join date : 07.04.2018

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите