× ТHE STORY ×

Петдесет години.
Две поколения и точно петдесет години бяха минали от Ледената война. Война, която бе убила милиони. Война, която затри цели фамилии. Уестерос се беше разцепили на шест кралства, като бяха останали единствено шест от големите домове - Таргариен, Ланистър, Старк, Тъли, Грейджой и Мартел. Тирел, Баратион, Арин, както и по-малките фамилии, бяха заличени от лицето на земята. Или поне всички бяха убедени в това. Дори след толкова време, повечето кралства все още не бяха успели да възстановят загубите от войната. Бяха загубили твърде много хора, трябваше да върнат твърде много дългове, а напрежението между тях растеше с всеки изминал ден.

* * *
× WELCOME ×
Вход

Забравих си паролата!

× LATEST ×
Latest topics
» Отсъствия
Yesterday at 9:58 pm by Alexandra Doxas

» You can't fight fire with fire.
Yesterday at 2:41 pm by nymeria.

» Връщане на герой
Вто Яну 15, 2019 8:17 pm by ansya stark;

» Zandar Stark | Chief strategist and commander of the army of Winterfell| fc: Luke Evans | TAKEN.
Пон Яну 14, 2019 10:36 pm by ansya stark;

» Запазване на лик.
Пон Яну 14, 2019 3:16 pm by Narcissa.

» Pick your poison.
Пон Яну 14, 2019 2:06 pm by Elia Sand.

» Doros Qo | King of Summer Islands | fc: Jonathan Rhys Meyers | FREE.
Нед Яну 13, 2019 12:48 pm by ansya stark;

» veneno de serpiente.
Чет Яну 10, 2019 11:52 pm by the serpent.

» when the snow falls and the wind blows the lone wolf dies but the pack survives.
Чет Яну 10, 2019 8:56 pm by ansya stark;

» Some legends are told. Some turn to dust or to gold.
Чет Яну 10, 2019 4:08 pm by reyna targaryen.

» Съобщения.
Чет Яну 10, 2019 1:02 pm by ansya stark;

» ❄❄❄ ❅ ❄❄❄
Чет Яну 10, 2019 3:37 am by Ivyra Stark

× WHO'S ONLINE? ×
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 47, на Вто Дек 04, 2018 9:29 pm

I'm not scared of your stolen power, I see right through you any hour. | Relaenya Dortaris

Go down

I'm not scared of your stolen power, I see right through you any hour. | Relaenya Dortaris

Писане by relaenya dotaris; on Съб Мар 24, 2018 12:27 amЧовек попада най-лесно в капана на лъжата, когато тя отговаря на желанията му. А Реления можеше да отгатне желанията на всеки. Това и помагаше да борави ловко с лъжата и да манипулира по изпипани до последния детайл начини. Помагаше и да влезе под кожата на някого и да получи това, което иска, основно информация. Обичаше задкулисните игри, те бяха в кръвта ѝ, която като отрова течеше във вените ѝ, отравяйки същността ѝ. Самата тя боравеше с отрови, можеше бавно и неусетно да предизвика нечия гибел, можеше да го направи и с един замах.
Дортарис бе откриила способността след десетата си година, когато бяха започнали да ѝ се присънват различни картини. Всичко около нея беше нормално. Дърветата бяха все същите, цветята не променяха цвета си, постройките си бяха на място. С единствената разлика, че ги виждаше през чужди очи. Една нощ погледът ѝ се извисяваше сякаш от облаците, карайки същите тези дървета да не изглеждат толкова величествени и огромни, на другата – погледът й се плъзгаше под цветята и стигайкии до дърветата, започваше да се увива около тях.
“Сънища на едно дете.”, бихте казали.
Реления ги възприемаше по същия начин. Радваше се на пъстрите картини в тях, всяка нощ виждайки ги от различен ъгъл и перспектива.
Беше ясна нощ. Луната бе необикновено голяма и пълна. Сребърният й блясък се отразяваше от неголямото езеро в близост. Погледът на Реления се разхождаше из поляната. Всичко наоколо изглеждаше приказно, беше един наистина красив сън, макар и различен от предишните. В сънищата й обикновено беше слънчево, виждаше града и околностите му. А сега нямаше нищо наоколо, освен тази поляна, гората зад гърба й и кристалното езеро на няколко крачки. Поседя още малко на поляната и пристъпи напред. Стъпи във водите на езерото и свали поглед. В отражението на повърхността видя вълк За първи път виждаше отражението си в съня. Събуди се рязко, задъхана. Това беше един от първите сънища, които я накараха да повярва в способността си.
Започна да се осъвършенства, прекарваше все повече в съзнанието на животните, улисваше се в това да вижда през техните очи. За едно дете подобна дейност бе крайно интересна, беше като игра. Докато Реления не порасна, а заедно с нея порасна и играта. Виждайки различни тайни, прелюбодействия, осъзна, че тази игра може да е опасна за противниците ѝ, а с непрестанните тренировки умението да контролира животните, макар и рядкост за такива като нея, бавно бе започнало да се проявява. Започна с кратки моменти, в които успяваше да напътства действията на птиците. В началото се изтощаваше бързо, но упоритостта даде своя резултат.
----
Когато изгубиш семейството си и нямаш потекло на място като това, в повечето случаи се продаваш. Продаваш тялото си или продаваш уменията си. Реления бе твърде горда, за да продава себе си, но безскрупулна и това нейно качество не ѝ попречи да продаде уменията си. Знаеше, че мястото ѝ е на другия континент. Станала част от шпионска организация, под крилото на червенокоса лейди.

*Макар и никой да не знае за това, че е варг, Реления рядко се представя с истинското си име, дори извън прикритията си. За хората, коит са нейни цели е изградила образа на Амира Рениар от Волантис, която е в приятелски отношения с кралицата им. Амира е единствената дъщеря в семейството на Нестар Рениар, господар с много кораби, който успешно търгува из Есос и навлиза в Уестерос. Всяка евентуална кореспонденция за семейство Рениар пристига при самата Реления, която отговаря от името на баща си.

Relaenya Dortarisfake identity: Amyra Raeniar

warg; whisperer

22 years old

FC: Amber Heard
avatar
relaenya dotaris;
Essos
Essos

Брой мнения : 162
Join date : 24.03.2018

Върнете се в началото Go down

Re: I'm not scared of your stolen power, I see right through you any hour. | Relaenya Dortaris

Писане by excel. on Съб Мар 24, 2018 12:29 am

Добре дошла!

●●●●●●●●●●

'The weapon of love' « And, it is through loving others that we find a way to express our own humanity. Love places the needs of others before the needs of self; however, love can also be destructive. Love can be a tool for improving the human condition or a weapon to destroy it. When love is used as a weapon it's more deadly than any force of nature; And after She's gone, there's nothing left but emptiness.»
avatar
excel.

Брой мнения : 273
Join date : 16.03.2018

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите