× ТHE STORY ×

Петдесет години.
Две поколения и точно петдесет години бяха минали от Ледената война. Война, която бе убила милиони. Война, която затри цели фамилии. Уестерос се беше разцепили на шест кралства, като бяха останали единствено шест от големите домове - Таргариен, Ланистър, Старк, Тъли, Грейджой и Мартел. Тирел, Баратион, Арин, както и по-малките фамилии, бяха заличени от лицето на земята. Или поне всички бяха убедени в това. Дори след толкова време, повечето кралства все още не бяха успели да възстановят загубите от войната. Бяха загубили твърде много хора, трябваше да върнат твърде много дългове, а напрежението между тях растеше с всеки изминал ден.

* * *
× WELCOME ×
Вход

Забравих си паролата!

× LATEST ×
Latest topics
» Отсъствия
Съб Сеп 08, 2018 9:44 am by Arianne Martell.

» Leah Tully| Lady of the Riverrun| fc: Sophie Turner | FREE
Съб Сеп 01, 2018 2:59 pm by ansya stark;

»  Love is all we have- the only way to help each other.
Съб Сеп 01, 2018 12:39 pm by Narcissa.

» Pick your poison.
Съб Сеп 01, 2018 10:59 am by Elia Sand.

» Just Jayce
Пет Авг 31, 2018 10:49 pm by Narcissa.

» Cayden Stark | Prince of Winterfell | fc: Nicholas Hoult | TAKEN
Вто Авг 28, 2018 8:32 pm by Cayden Stark

» You can't fight fire with fire.
Пон Авг 27, 2018 10:27 pm by nymeria.

» Aiden Stark|Bastard Prince of Winterfell|fc: Dylan O'Brien| FREE
Пон Авг 27, 2018 10:58 am by reyna targaryen.

» A.D.
Чет Авг 23, 2018 3:09 pm by -A._D.

» Запазване на лик.
Чет Авг 23, 2018 12:10 am by Narcissa.

» Please see me, reaching out for someone I can’t see.
Сря Авг 22, 2018 11:12 am by Bellenora.

» Съобщения.
Вто Авг 21, 2018 11:46 pm by Narcissa.

× WHO'S ONLINE? ×
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 33, на Пет Мар 23, 2018 9:41 pm

Great Rider Great Khal

Go down

Great Rider Great Khal

Писане by Khal Drogo on Вто Юни 05, 2018 6:20 pm

Kahal Drago-30- Jason Momoa

Тъмнина беше покрила цялата земя на Дотракското племе. Носеше се мирис на изгорели дърва,мирис на изгоряло месо,мирис на коне и още хиляди други неща,който можеше и не... Може би е по добре да не се описват,защото Дотраките не са едни от тези племена,кой често можеше да се намери сапун. Нека не изпадаме в подробности за бита и културата на Дотракит. За жалост или не,те нямаха никаква култура. Водеха се от едничката цел,да воюват,да превземат,да крадат,да убиват... Все тези неща движеха това племе. 
Щом се показаха първите лъчи,от страната на голямото море,се чуха стъпки,тежки,като че все едно стъпваше някакъв великан. Остатъчния шум беше от някакви малки звънчета. Окъпана в слънчеви лъчи,стоеше огромната фигура на Кхал Драго.


Ръцете и краката му бяха сякаш изтъкани от силни снопове. Знаеше се за него,че само с един замах на оръжието си може да отнесе главата на противника,все едно режеше пергамен. Можеше да бяха така бързо,че да се качи на гърба на дива не опитомена кобила. Враговете му знаеха,че ако му се изпречат на тъпя,ще се сбогуват с главите си. А,за това се съдеше по дългата плитка,която носеше. Това е признак на чест и достойнство,който показваше това,че Дрого не беше губил нито една битка. Дори когато погледнеха,се предаваха пред него,защото знаеха,че не напразно е толкова дълга косата му. 
Тялото му изписано с белези,пепел и кал,още можеха да се видят пресни рани,като че все едно някой го беше одраскал,повечето пъти така ставаше. Той не усещаше болка,но въпреки това наказваше всеки който го доближи,а всеки който имаше и най-малкия късмет да му направи нещо,на мига губеше живота си.
Изглеждаше суров,никой не му противоречеше,никой не смееше. Направи един жест към своя най-приближен и той побягна на мига. Скоро трябваше да са на конете,имаше на близо село,което искаше. 
След смъртта на баща му Бхарбо,той не се беше спрял,плечкосваше,грабеше и взимаше каквото искаше. Неговото племе го уважаваше,той не беше посрамил баща си,а всички други племена се страхуваха от него. Това искаше той,искаше всичко по тези земи да бъде негово. 


Когато всички се събраха,той се качи на на своя кон,който беше най-силни,най-бързия и най-якият от всички коне. Тук по тези земи,конят винаги е бил на първо място,винаги почитан. За това и конят на Дрого,бе избран от него и за него се внимаваше но истината е тази,че този кон можеше да бяга с бързината на вятъра,връхлиташе като хала и помиташе всичко. 


Движеха се бавно,сякаш бяха отишли на разходка,дори си говореха помежду си,на своя странен език. Но Дрого не обелваше и дума. Движеше само очите си от време на време,сякаш беше нащрек,за нещо,сякаш всеки момент очакваше битка. Или сякаш знаеше нещо,което другите не знаеха. 
Малко след като преминаха между един проход,от камъни и изсъхнали храсти,той хвана оръжието си по здраво. Усещаше го сякаш по въздуха... 
-Ще има кръв...
Всички извадиха оръжията си и бяха в готовност и точно навреме,защото върху тях се изсипа,вражеска орда,с викове и блестящи железни оръжия. По лицето на Кхала се появи дяволита усмивка,размаха във въздуха оръжие,което беше като сърп но по голям и по масивно. Сякаш,щеше да коси трева... Сам че за него тревата бяха тези,който бяха дръзнали да го предизвикат. Връхлетя върху тях,като буря,а зад него падаха глави. Хората не успяваха да произнесат имената си. Падаха долу поразени,сякаш от стели,а стрелата в същност беше Кхал Дрого. Не му трябваше помощ,поваляше ги на мига. Не му трябваше и много,враговете му бяха поразени. Не слезе от коня си,гледаше всичко отгоре,докато неговите войни,тършуваха за неща,който могат да вземат от врага. Искаха да разберат и кой беше дръзнал да ги прати срещу него. 
Той вече знаеше отговора... Това беше още едно племе,което щеше да притежава...
avatar
Khal Drogo
Essos
Essos

Брой мнения : 2
Join date : 05.06.2018

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите